L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 28 de desembre del 2019

El director Rafa Garrigos clou la seua etapa com a director de la SIUM amb un concert de Nadal extraordinari



Gran, molt gran el director Rafa Garrigós que ahir ens va deixar després d'haver complit el seu compromís de dirigir durant 5 anys la Banda Simfònica de la Societat Musical de Tavernes. I ho fa per la porta gran, amb un gran concert que demostra el nivell que ha donat a la nostra banda, i ho fa per la porta gran també perquè s'enduu l'estima, el reconeixement del treball fet i sobre tot, eixa tasca entre el jovent de la banda, als quals els ha sabut inculcar tot allò que un bon music i professional ha de sentir per la música, pel treball ben fet i per la interpretació acurada.



 Perquè com hem dit ja en anteriors publicacions, aquest és el darrer concert que dirigeix Rafa Garrigós a la banda del nostre poble després de 5 anys durant els quals, i a manera de repàs ràpid, recordarem que ha l'ha dirigida en vora 40 concerts i amb guardons com el 1r Premi en la Secció Especial del Certamen de la Diputació de València de l'any 2016.

Josep Casanova a l'acordió en Jazz Suite nº 2 de D. Shostakovich

Ahir i davant un auditori ple de gom a gom, i que va aplaudir intensament totes les interpretacions oferides, la banda va voler retre també un sentit homenatge al seu director en una actuació de molt nivell.


 
Com no, va haver també el temps dedicat als discursos, a l'entrega de regals en l'intermedi del concert (un rellotge de polsera i un pin d'or de la societat), on poguérem escoltar a Rafa Garrigós i el que desitja per a la banda i espera que Tavernes ho faça possible com un reconeixement també a la tasca educativa i formativa de la Societat Musical.




Més que fer un resum del que va dir als presents, us deixem el vídeo de la seua intervenció perquè l'escolteu en les seus pròpies paraules. El podem reproduir, tant aquest com el de la "Cabalgada de Navidad" una composició del mateix Rafa Garrigós, gràcies al permís que ens ha donat l'exregidor valler Javier Escrihuela per copiar-lo del seu facebook. Moltes gràcies.



La "Cabalgada de Navidad" és una composició para banda que reuneix un "poutpourri" de nadales populars espanyoles de diferents regions i que estan enllaçades a ritme de marxa per interpretar en concerts de Nadal, com l'oferit ahir per la Banda Simfònica de la SIUM. 

Escoltar ara i ací una peca del concert d'ahir, i del mateix director, pensem que és el millor homenatge que li podem fer. Gràcies per tot mestre!


Informació pròpia. Gràcies a Javier Escrihuela pels vídeos