L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 9 de desembre del 2019

El C.B. Tavernes va presentar els equips, jugadors i jugadores de la temporada 2019-2020


El C.B. Tavernes va presentar ahir els equips que, en les distintes categories, participen i competeixen en les distintes lligues en aquesta temporada 2019-2020. En total el club va presentar un total de 13 equips, entre els quals hi ha 5 femenins, en un acte al "Pavelló Carlos Pellicer", que estava ple de gom a gom, i que va comptar amb la presència i recolzament de l'alcalde, Sergi González, i membres de la corporació municipal.


Sergi González  en el seu parlament va donar les gracies al president José Lllinares i a la junta directiva pel gran treball que fan , on moltes vegades han de llevar-se el temps de dedicació a la família per a fer tasques del club.  L'alcalde ha demanat després d'aquests paraules un aplaudiment al president i junta directiva, que ha estat ben respost pels assistents i ha emocionat als responsables del club.


Sergi González ha desitjat al club i als equips una molt bona temporada, sempre portant el nom de Tavernes al mes alt possible perquè ajuden a que la nostra ciutat siga millor. L'alcalde ha reiterat que l'Ajuntament, amb independència del partit polític que estiga en el govern, donarà recolzament i ajut tant al bàsquet com a la resta d'equips esportius, perquè l'esport i la cultura son elements claus que ajuden a cohesionar la societat vallera.


El president José Llinares ha donat les gràcies als pares, jugadors i jugadores, per l'ajut que rep, tan ell com  la junta directiva, perquè el club continua funcionant, cada vegada millor, i amb més implicació d'esportistes en els distints equips.


L'acte va estar presentat pel regidor de Ciudadanos, Carlos Gimeno, un fet que va alçar comentaris entre molts dels assistents, en considerar que cal tindre de vegades sentit comú i pensar en el club esportiu, on sempre hi ha distintes sensibilitats polítiques.

Alguns dels equips presentats


Equip prebenjamí

Benjamí

Aleví masculí
Infantil
Júnior femení