L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.699
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 51.775

dilluns, 9 de desembre del 2019

VÍDEO: TeleSafor entrevista a l'alcalde Sergi González: La piscina cobertaTeleSafor ha entrevistat avui a l'alcalde de Tavernes, Sergi González, qui en una conversa amb el periodista Modesto Ferrer ha explicat diversos temes d'actualitat vallera, així com possibles actuacions per resoldre assumptes d'interés general a la ciutat.

Una de les abordades ha estat la piscina coberta. Us oferim les respostes i explicacions que ha donat al respecte el nostre alcalde.