L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.658
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 45.966

dilluns, 9 de desembre del 2019

VÍDEO: TeleSafor entrevista a l'alcalde Sergi González: Vianalització de la Plaça Major


TeleSafor ha entrevistat avui a l'alcalde de Tavernes, Sergi González, qui en una conversa amb el periodista Modesto Ferrer ha explicat les motivacions i els beneficis per als ciutadans que té la vianalització dels centres urbans, cas de la Plaça Major a Tavernes.

L'alcalde aborda aquesta problemàtica, que nomes fa que seguir la tendència actual de les ciutats modernes de primar el vianant per damunt dels vehicles, en el que es també una aposta seriosa per la salut.