L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

divendres, 20 de desembre del 2019

L'Associació de Veïns reconeix avui la tasca de la Comunitat de Regants de les Partides ArrosseresL'Associació de Veïns "La Valldigna" de Tavernes celebra avui el "Dia del Veí" en un acte que tindrà lloc aquesta vesprada a partir de les 19'30 hores en la Casa de la Cultura.

L'associació veïnal farà un homenatge a la "Comunitat de regants de les partides arrosseres" i als seus síndics en el que és un reconeixement a la seua aportació activa al desenvolupament d'un compromís social econòmic i per l'aprofitament de les aigües de rec, generació rere generació, al llars dels segles actual i passat.

L'acte constarà d'un parlament i entrega de la distinció a la "Comunitat de regants" per banda de l'alcalde, Sergi González, i la presidenta de l'associació Maria Lluïsa a Grau. Després hi haurà una actuació de José David i la Interpretació de l'Himne a Tavernes, oficial de la ciutat.