L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 18 de desembre del 2019

La Policia Local disposa de dos nous vehicles



L'Ajuntament de Tavernes va arreplegar ahir els dos vehicles nous per a la Policia Local, en un acte que va comptar amb la presència de l'alcalde Sergi González, el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llácer, el representant de l'adjudicatària Transtel SA i regidors del govern municipal de Compromís.

Els dos nous vehicles són de la marca Toyota i tenen cinc portes, motor híbrid elèctric/qasolina, del tipus tot terreny lleuger (SUV),  transmissió automàtica i potencia de 220 CV, sistema de tracció 4x2, frenada ABS i airbags. Disposen també de tots els avanços tècnics actuals de vehicles.
 
L'empresa adjudicatària és Transtel S A, una empresa valenciana pionera en el sector de rènting de vehicles i especialitzada en vehicles que incorporin elements que milloren les prestacions generals, i per tant dirigits a sectors industrials, o com en aquest cas, policial. El preu de l'adjudicació, segons consta en la PCSP, que inclou igualment les característiques completes dels dos vehicles és de 1.196,69 euros per vehicle i una durada de contracte de 36 mesos.

  
Entre les condicions del contracte s'indica que els impostos són a càrrec de l'empresa adjudicatària del lloguer, així com els tràmits de matriculació i legalització dels equips que disposa davant la ITV.  Compten també amb assegurança, completa, amb cobertura de danys sense franquícia, també a càrrec de la concessionària.

El contracte amb Transtel contempla un servei de manteniment que inclou qualsevol despesa de manteniment i reparacions,  cas de recanvis, mà d'obra, lubricants, canvi de pneumàtics (cada 30.000 quilometres), revisió per inspecció tècnica de vehicles (ITV) i la reparació integral del vehicle que es farà preferentment en taller situat a Tavernes, o distància no superior a 25 quilometres.

Els vehicles estan dotats amb l'equipament i distintius policials, d'acord amb la normativa vigent, a més dels elements de senyalització acústica i visual, sirena i pont lluminós homologats segons normativa, amplificador amb sirena de 100 W. 


Dins de les noves tecnologies, cada vehicle disposa de tauleta Samsung activa 2 o semblant, amb teclat bluetooth, carregador adaptador 12v i suport/encolatge en la part del copilot de cada vehicle per a poder fixar i retirar la tauleta del suport, amb impressora sense cables, connexió usb i bluetooth, per poder imprimir informes tot seguit i les sancions de trànsit.

Segons la informació Ajuntament i de la PCSP