L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

diumenge, 15 de desembre del 2019

L'Ajuntament inicia la preparació de la zona d'acampada del Festivern

 
L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat els preparatius de l’edició 2019 del Festivern amb la neteja i condicionament dels terrenys que serviran d’acampada als milers de joves que vénen a Tavernes a gaudir d’un Cap d’Any de música.


A hores d’ara ja es treballa, tal com hem pogut comprovar aquests dies, en el condicionament de terrenys ubicats al voltant del Camí de Gandia, amb la qual cosa i com es habitual la zona d'acampada s'estendrà des de la carretera comarcal pràcticament fins el riu Vaca i en sentit paral·lel a l'Avinguda de Marjaletes. Enguany el Festivern comptarà amb novetats, sobre tot referent al control i la recercar de la seguretat de tots els assistents, amb mesures preses en base a les recomanacions fetes tant des de la Generalitat com des dels cossos de Seguretat. La zona d’acampada estarà enguany completament acotada i tindrà un control d’accés, hi haurà carrils de seguretat pe transitar la gent i els serveis d’emergència, i s’haurà de guardar una distància entre les tendes. A més hi haurà limitació quan a nombre d’ocupants i prohibició expressa de fer focs i altres activitats que puguen ser perilloses. També cal indicar que l’accés a la zona d’acampada no es podrà efectuar si el festiverner/a no ha adquirit l’abonament d’acampada, cosa que no es podrà fer separada de l’entrada.
.
I un any més, al voltant del Festivern, hi haurà els tradicionals campionat de futbet, bàsquet, així com el concurs de paelles i activitats culturals, però no s’han donat a conèixer encara.
Informació pròpia