L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 27 de desembre del 2019

"Incorpora't" ha dut a cap un nou curs d'Arranjament d'habitacions d'hotel


El programa "Incorpora't" que la regidoria de Serveis Socials dirigida per Noe Alberola, de Compromís, du a cap a la nostra ciutat des de fa tres anys ha incorporat enguany el "Curs d'Arranjament d'habitacions d'hotel" al programa general de formació i pràctica.



L'objectiu del curs, sempre dins la línia del programa "Incorpora’t" ha estat donar formació que tinga una eixida al mercat laboral. El "Curs d'Arranjament d'habitacions d'hotel", amb ajuda de l'empresa formador García-Ibáñez, ha estat el curs més extens dels impartits durant els 3 anys que du el programa celebrant-se a Tavernes i com a novetat important cal remarcar que ha estat també el primer curs amb pràctiques en un entorn real d’aprenentatge, en haver-se celebrar a l'hotel "Gandia Palace", que ha ofert la seua col·laboració per efectuar les pràctiques.



Les usuàries participants han estat un mes formant-se a nivell teòric-pràctic per a una feina que té demanda al nostre territori dins del sector de l'hosteleria. En l'apartat formatiu han aprés el funcionament d’un hotel, les necessitats i tasques diàries però, a més a més, han aprés a moure’s en un entorn laboral distint als habituals per a elles. 


 Segons el web d'Incorpora't