L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.933
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 38.647

dimarts, 17 de desembre del 2019

Avui s'encenen els llums de l'arbre de Nadal del passeig del País ValenciàL'Ajuntament de Tavernes ha anunciat per aquesta vesprada, a partir de les 19.30 hores l'acte d'encesa dels llums de l'arbre de Nadal del passeig del País Valencià, confeccionat pels alumnes del Centre Ocupacional Valldigna usant de botelles de plàstic reciclades.


L'encesa comptarà amb la presència dels alumnes del Centro Ocupacional Integra Valldigna i hi haurà una petita actuació de la Coral Polifònica Marinyén i de la coral infantil del CEIP Magraner.