L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dimecres, 11 de desembre del 2019

Campanya "Juga i comparteix" en les aules d'educació infantil i primària valleres



Aquesta setmana s’està duent a terme la campanya "Juga i comparteix", impulsada per la Regidoria d’Educació que dirigeix Anna Bellver, de Compromís. La campanya  beneficia totes les aules d'educació infantil i primària del nostre municipi i està protagonitzada per l’associació Amics del Teatre.

La campanya parteix de la concepció bàsica que el teatre s'hauria de considerar com a eina utilíssima en qualsevol estratègia de conscienciació als col·legis, per la capacitat que té captar 1'atenció dels escolars i aconseguir l'assimilació del missatge. Els xiquets i xiquetes poden gaudir del teatre com a espectadors, però també poden participar i involucrar-s'hi com a part del mateix.
 


Amb aquest supòsits es vol usar el teatre com a ferramenta d'atracció que l'alumnat aprenga de la importància de compartir els jocs així com discriminar la idea del joguets per a xiquets/xiquetes,  a més d'aprendre a ser solidaris i conscients que cal reciclar-los. 

Per aconseguir-ho, la campanya "Juga i comparteix" usa una metodologia divertida i a la vegada didàctica, perquè es vol arribar al cor dels xiquets i de les xiquetes perquè gaudesquen d'una estona molt amena i divertida.

Informació pròpia