L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 27 de desembre del 2019

Vora un milió d'euros (per ara) per al 2020 en programes del foment de l'ocupació a Tavernes.


El govern de Compromís de l'Ajuntament de Tavernes ha aconseguit dues subvencions de la Generalitat per a dur a cap dos tallers dins del programa de "Foment de l'ocupació" i del programa de formació "Et Formem". Les subvencions, que s'apliquen a l'àrea de Foment que dirigeix Josep Llácer, regidor de Compromís, són exactament iguals per a cadascun dels dos programes: 464.109 euros amb la qual cosa sumats als 50.000 euros que és l'aportació municipal, són vora 980.000 euros els que Tavernes destinarà a desenvolupar aquest programes que en total donarà treball a 50 persones.



Cal indicar que el programa "Et Formen" va iniciar les activitats el passat dia 5, amb la formació teòrica, i ahir mateix els alumnes contractats passaven la revisió mèdica. Aquest programa com es pot comprovar en la captura de la resolució de la Generalitat (http://www.labora.gva.es) ha permés la contractació a través del Servef de 20 persones  i 5 de l'equip directiu que es dedicaran principalment a treballs de jardineria i millora dels espais verds i paratges naturals del terme valler, com s'indica en la resolució en parlar dels objectius del programa. 

Aquesta tasca és la 2a etapa i per tant una continuació de la que s'ha executat al llarg d'aquest 2019, i que podeu vore una imatge dels treballs en el Parc dels Vents (foto superior) o en la zona del mur de defensa de la ciutat. 



Cal indicar que els projectes "Et Formem" alternen la formació de l'alumnat amb el treball i la pràctica professional, Així el contracte que es signa és de formació i aprenentatge, per a desenvolupar unes especialitats amb el corresponent Certificat de Professionalitat.


Quan al programa de taller d'ocupació, a iniciar el pròxim gener, permetrà també la contractació de 20 persones i altres 5 directius, que es dedicaran com es pot llegir en la resolució a tasques de rehabilitació, adequació i manteniment d'edificis municipals i zones enjardinades, amb prioritat en actuacions en col·legis públics, a més d'obres de rehabilitació en voreres,  pavimentat o senyalització de passos de vianants.


Cal destacar el gran treball i implicació dels membres de l'àrea de Foment a l'hora de fer possible l'obtenció d'aquestes subvencions per poder desenvolupar els tallers indicats.

Informació pròpia i del web http://www.labora.gva.es