L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 24 de desembre del 2019

Noticies del Festivern (V): Tota la informació (horaris concerts, nomes acampada, etc...)



L'organització del Festivern ha donat a conéixer la previsió dels horaris dels concerts, dia per dia, i hora per hora, des de l'obertura de les portes fins el concert final de cada dia. Així mateix, quines són les activitats esportives i cultural complementàries, a celebrar majorment en horari de mati.

Tota la informació sobre les entrades (compra, acreditacions, intercanvis, etc) així com les normes per viure un Festivern sense sexisme i amb respecte al medi ambient i a la zona d'acampada, està també explicat en els cartells que publiquem i que podeu llegir sense problemes si cliqueu al damunt, amb la qual cosa augmenta la grandària. 

L'organització ha donat a conéixer un plànol de la zona on s'especifiquen llocs d'aparcament, situació d'edificis públics, etc.