L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.769
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:24.915

dijous, 26 de desembre del 2019

El xiquet Eduard Arnau Torán, de 8 anys, primer premi en violí a l'International Music Competition Grand Prize Virtuós de Brussel·les.


Eduard Arnau Torán, de 8 anys, de Tavernes  i alumne de l'escola CIM de Mislata, ha estat guardonat amb el "First Prize" -Primer Premi- en l'especialitat de violí en l'International Music Competition Grand Prize Virtuós de Brussel·les, en la categoria de músic jove.

Es tracta d'un concurs que se celebra a nivell internacional, en les principals capitals del món i en aquesta ocasió Eduard Arnau va ser l'únic espanyol seleccionat dins dels guardonats per a participar en la "Awards Ceremony".La interpretació del jove violinista de 8 anys va rebre calorosos aplaudiments i l'enhorabona del Comité Organitzador del concurs així com dels assistents a la Gala de Premiats, per la natural maduresa de la seua musicalitat.

La cerimònia de lliurament de premis i recital dels guardonats es va dur a terme el passat dilluns, 23 de desembre ,en el Museu de Belles Arts de la capital europea.
Eduard Arnau, segueix així les passes de la seua germana Cecília, que també amb 9 anys, va ser tercer premi del "Leonid Kogan International Competition for Young Violinists" i guanyadora del “I Premio Nacional Lexus a la Excelencia Musical” i del Premi en el Concurs Internacional "Josefa Mjcka" de Praga.

Eduard i Cecilia són fills del músic valler Eduardo Arnau Grau, musicòlegi i catedràtic de violí del Conservatori Superior "Joaquin Rodrigo" de València i nets del mestre Eduardo Arnau Moreno (qepd), 40 anys director de la SIUM de Tavernes i fill predilecte de la ciutat.

La nostra enhorabona als pares i familiars.