L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 de desembre del 2019

Avui acaba la campanya "Els joguets no tenen gènere" amb tallers per als menuts/des al Passeig del País Valencià



La campanya  promoguda per la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament  "Els joguets no tenen gènere" celebra avui la segona,  i darrera jornada programada, amb activitats i tallers de conscienciació dirigits als menuts i menudes. L'hora i lloc de celebració: de 16'30 a les 18,30 hores en el Passeig del País Valencià.

La campanya "Els joguets no tenen gènere" té com a objectiu ensenyar els menuts i menudes que els joguets no tenen gènere i que poden jugar amb tots. S'intenta eliminar els estereotips socials que poden afectar el desenvolupament infantil i ajudar-los a obrir-se a altres actituds més igualitàries.

Cal ser conscients dels valors que comporta un joguet i com, mentre alguns fomenten valors sexistes i violents, altres potencien la igualtat i la cultura de la pau. Per tant, sempre a l'hora de triar un joguet cal preguntar-nos quins valors, habilitats, actituds i rols fomenta i si afavoreix o no el desenvolupament integral (personal, relacional i social) dels nostres fills.

La campanya no intenta ni vol imposar res, sinó que pretén afavorir que els xiquets i xiquetes trien lliurement els joguets amb els quals volen jugar, amb independència del seu sexe i que cadascú/na, amb les diferències personals, desenvolupen les seues capacitats i aptituds al marge dels estereotips imposats i fer valdre que els joguets no tenen sexe. 

Informació propia