L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.658
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 45.966

divendres, 27 de desembre del 2019

Recorda: Avui divendres a les 20 hores se celebra la X Sant Silvestre a TavernesTavernes celebra avui la dècima edició de la cursa popular i solidària de Sant Silvestre que enguany destinarà la recaptació a l'ONG "Xicotets Herois". La cursa començarà a partir de les 20 hores, amb un recorregut, com és tradicional,  sobre tres quilòmetres en un circuit urbà, d’eixida i meta a la Plaça Major. Estarà organitzada pel Club d’Atletisme Valldigna amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes, Protecció Civil i Embalpack de Levante.

La cursa habitualment presenta un bon ambient lúdic, festiu, de joiosa alegria i molt bon humor, cosa que afavoreix la presència de molts vallers i vallers, de forma individual o en grup d'amics i amigues, que hi participen disfressats.

Un any més, com ja hem dit, cal remarcar la vessant solidària materialitzada amb l’aportació dels 2 euros de la inscripció per a l'ONG "Xicotets herois". Es confia en arribar a la participació de la passada edició, amb vora 600 persones, cosa que pot afavorir enguany el bon temps que gaudim.


Informació pròpia