L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 15 de desembre del 2019

L'Ajuntament millora la seguretat del multiusos amb un forro de protecció dels pilars.



L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria d'Esports, ha actuat en els pilar que sostenen el pavelló multiusos i els ha folrat amb material blanet per tal de millorar la seguretat i evitar possibles conseqüències de xocs i altres perills.



L'alcalde Sergi González i el regidor d'Esports es van comprometre a solucionar el possible perill, i l'actuació de folrar els pilars ja esta completa i la promesa complida, com es pot vore en les fotografies.


Aquesta actuació, que ha suposat una inversió de més de 7.200 euros, ha estat possible gràcies a la modificació de crèdit que va portar el govern de Compromís al plenari d'octubre i on es contemplaven diverses actuacions en el municipi. Finalment la modificació es va aprovar amb el vot de Compromís i el PP.




Actualment el govern municipal de Compromís de l'Ajuntament treballa en un projecte de muntar unes lones protectores que permeten "tancar" el recinte del multiusos i fer que siga més acollidor estar dins, en evitar els problemes derivats del fred, o de la pluja i el vent. 

Informació pròpia