L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 6 de desembre del 2019

PLENARI DESEMBRE 2019: Josep Llácer dóna un “repàs” al PP i li desmunta les acusacions sobre trànsit, mobilitat i aparcaments.


El regidor d’Urbanisme, Josep Llácer, va desmuntar una a una totes les acusacions fetes en el plenari per la portaveu del PP, Eva Palomares, que afirmava hi havia falta d’informes tècnics en les actuacions en trànsit i mobilitat, així com també la falta d’informació als ciutadans en la vianalització de la plaça Major.

El regidor de Compromís va fer un monumental “repàs” a les actuacions dels governs del PP, denunciant que havien eliminat centenars de places d'aparcament en el poble i la platja, havien vianalitzat places i carrers sense informes, ni informar a la ciutadania i havien destrossat el centre urbà amb l'aparcament del passeig. Llàcer li recordava a Palomares que les actuacions de Compromís deriven dels treballs de mobilitat que es duen a cap des del 2012 i de l’actual ordenança de circulació que va ser aprovada en l’any 2016 (cliqueu damunt l’enllaç per llegir-lo. S'ho val la pena per conéixer-la). 

El regidor de Compromís concretava les actuacions dels governs del PP, i citava l'eliminació de places d’aparcament de les places Major, de l’Església, Teodor Valiente o Salvador Mifsud,  la transformació en espais només per a vianants de les places de Paco Valiente (plaça del futbol, on es va tallar un carrer pel mig) o Teodor Llorente  i van deixar a carrers  com L'U i Dos, Sant Agustí o Roser sense places d'aparcament. També li va recordar els carrers de la platja, on el PP va eliminar places d’aparcament, i sobre tot els casos de l’Avinguda de la Marina i carrer de les Barques, amb mes d’un centenar d’aparcaments eliminats i palmeres plantades amb maceters "com si algú tinguera comissió". I tot això, sense informes ni informació al veïnat.

Passeig del País Valencià abans de la "reforma" del PP

I va remarcar per damunt de tot el cas del Passeig del País Valencià, on els governs del PP van destrossar la única zona verda del centre urbà per convertir-lo en un sequer, i van fer gastar 2 milions d’euros en un pàrquing ruïnós que a hores d’ara encara resulta deficitari a Tavernes i que ningú no havia demanat.

Però tot el "xàfec d'explicacions" sembla ser que no anaven amb la regidora del PP que, com ens té acostumats, seguia la intervenció amb les rialletes i comentaris amb els companys de partit. Ací us oferim el vídeo.