L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.140
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:29.035

diumenge, 1 de desembre del 2019

La SIUM celebra el Sopar de Germanor amb un reconeixement al Tio Quico




La  Societat Instructiva Unió Musical (SIUM) de Tavernes va celebrar ahir i dins dels actes programats al llarg de la setmana en honor de la patrona Santa Cecília, el tradicional sopar de germanor al saló social de l'entitat amb un reconeixement a Francesc Torres (Quico).

L'emotiva abraçada del director Rafa Garrigós al Tio Quico

La jornada s’iniciava a les 7 de la vesprada amb l'arreplegada de la imatge de la patrona per traslladar-la fins a la seu social de la SIUM. En l’auditori, i celebrada per mossèn Josep Escrivà, es va celebrar una missa.




Posteriorment va tindre lloc el Sopar de Germanor, un acte molt emotiu perquè va servir perquè la societat musical li retés un homenatge de reconeixement a Francesc Torres, “el Tio Quico” amb parlaments del president de la societat Vicent Hijarro,  dels directors Rafa Garrigós i Manuel Godoy i músics de l'entitat.



L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Sergi González, i regidors del consistori valler, tant del govern de Compromís, com de l’oposició.