L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 de desembre del 2019

Festival de Nadal del Club de Patinatge Artístic de Tavernes


 El Club de Patinatge Artístic de Tavernes va celebrar ahir diumenge pel matí el Festival de Nadal, en un acte que va tindre lloc al pavelló multiusos del Vergeret. El festival va comptar amb la presència de l'alcalde de Tavernes, Sergi González, i de regidors del consistori municipal.


Al llarg del festival, les patinadores i patinadors del club van oferir als assistents diversos demostracions de patinatge, que foren seguits amb gran atenció pels familiars i assistents, els quals premiaren amb grans aplaudiments les exhibicions.



El festival volia també ser, a més d'una celebració de la festa nadalenca de tot el club, pares i patinadors, una mostra de solidaritat amb les famílies necessitades, de manera que per col·laborar es podia dur un quilo de menjar no perible o productes d'higiene de neteja personal. Al final de la jornada s'havien arreplegat més de 100 quilos en aliments.



El club, a través de la megafonia que amenitzava l'acte, va donar les gràcies a l'Ajuntament  per la instal·lació de protectors en els pilars del pavelló, una reivindicació del club assumida per l'Ajuntament i que ofereix més tranquil·litat i lleva perills a les/els practicants/practicantes d'aquest esport.

Informació pròpia