L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.479
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.923

dissabte, 14 de desembre del 2019

Repartiment la setmana vinent de producte subvencionat contra la mosca de la fruitaL'Ajuntament de Tavernes a través de la regidoria d’Agricultura, que dirigeix Emili Enguix, inicia el pròxim dilluns, dia 16, el repartiment del producte subvencionat contra la mosca de la fruita o mosca del Mediterrani (ceratitis capitata) per a les varietats de navelina, navel solustiana, orogrande i clemenvilles, entre altres.
 

El repartiment es farà des del dilluns fins el divendres, dia 20, en les locals de la Cambra Agrària de la Plaça Major entre les 18 i les 20 hores de la vesprada.