L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 22 de desembre del 2019

Izan Talens guanyador del Concurs de Targetes de Nadal de Càritas



Càritas Interparroquial ens ha enviat la tarjeta de Nadal que va guanyar  el Concurs de Targetes que es va celebrar el dia de la Trobada Nadalenca. L'autor, tal com s'indica en la targeta, és Izán Talens Ibáñez, de 3r Catequesis 2019. La nostra enhorabona.

L'entitat Càritas ha aprofitat l'ocasió per tal de felicitar-nos a tots i totes el Nadal i desitjar  que el xiquet Jesús siga present al nostre cor, aportant-nos pau, i que vese tot el seu amor i òmpliga d’esperança cada dia del 2020. 

Igualment nosaltres desitgem a tot l'equip de persones que any rere any, de manera entusiasta i generosa, treballen per fer possible els objectius  de Càritas.

Remés