L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 19 de desembre del 2019

Tavernes rep una subvenció per a programes per a joves de lluita contra la violència de gènere



La regidoria d'Igualtat que dirigeix Noe Alberola ha rebut una subvenció de la "Xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere" per valor de 3.540 euros perquè continue el programa de conscienciació i prevenció amb adolescents que  es realitza, sobre tot, a nivell de centres educatius.

Aquest import de 3,540 euros reconeix el gran treball que es du a cap a Tavernes entre adolescents i joves en aquest camp en ser una de les poblacions que més diners ha rebut per index poblacional. La regidora responsable, Noe Alberola, ha assenyalat que aquestes aportacions ajuden a seguir fent un camí cap a la eradicació de les violència masclistes i treballar per una igualtat real.

La Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València, on Tavernes va ser un dels Ajuntaments fundadors, actualment i després de les ampliacions esta constituïda per un total de 62 municipis. La Xarxa va celebrar el passat novembre la seua Assemblea General, moment que recull la foto superior que publiquem.