L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dijous, 19 de desembre del 2019

Divendres: Concert de Nadal de la Coral Marinyén i el Cor Infantil del CEIP MagranerDemà divendres, 20 de desembre,  la Coral Marinyén i el Cor Infantil del CEIP Magraner ofereixen conjuntament el "Concert de Nadal" a partir de les 18 hores en l'església de Sant Pere.

Aquest  concert està organitzat per la Regidoria de Cultura i representa, un any més, la continuació del projecte comú dels dos cors actuant junt a l'hora d'oferir-nos un concert de nadales populars  per celebrar les pròximes festes.

Els dos cors estaran dirigits per Fran Lledó. El programa de l'audició el podeu consultar en la il·lustració superior.