L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 13 de desembre del 2019

L'Ajuntament continua les gestions amb vies pecuàries per donar una solució al Camí Reial


El govern de Compromís continua a la recerca d'una solució que done satisfacció totes les partes implicades en la problemàtica del Camí Reial al pas pels termes de Tavernes i Xeraco. Dins de les converses i gestions que es duen a cap, ahir es va celebrar una reunió de treball a l'Ajuntament que va comptar amb la presència de responsables de vies pecuàries, Gabriel Varea i Inés Maguz, i per part municipal de l'alcalde Sergi González, el regidor d'Urbanisme i Seguretat Ciutadana Josep Llácer i el tècnic d'agricultura Pere Sifres.

Actualment es treballa en la idea de transformar el Camí Reial en una carretera convencional i que dispose annex i paral·lel un carril ciclo-vianant, que seria l'actual via pecuària, perquè s'ha vist que per llei s'ha de mantindre. La idea es veu factible: vies pecuàries faria una delimitació de la via per executar el carril bici-vianant que tindria la consideració i servei de via pecuària,  i amb la desafecció de la carretera la Diputació, titular de la via,  podria actuar i fer les obres de la carretera convencional al costat mateix.

Com hem dit és una idea que es veu factible de realitzar, però haurà de donar el vistiplau Carreteres de la Generalitat. S'aconseguiria, entre la rotonda de la carretera de la platja de Tavenres i la rotonda de la platja de Xeraco, una carretera convencional en bones condicions  i al costat un carril bici-vianant que tindria la qualificació de via pecuària.

A partir de la publicació en el perfil de facebook de l'alcalde Sergi González