L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

divendres, 13 de desembre del 2019

L'Associació de Veïns farà un reconeixement el dia 20 a la Comunitat de Regants de les Partide ArrosseresL'Associació de Veïns "La Valldigna" de Tavernes celebra el "Dia del Veí" en un acta a celebrar el pròxim dia 20 a les 19'30 hores en la Casa de la Cultura. 

L'associació veïnal farà un reconeixement a la "Comunitat de regants de les partides arrosseres" i als seus síndics  per la seua aportació activa al desenvolupament d'un compromís social econòmic i per l'aprofitament de les aigües de rec, generació rere generació, al llars dels segles actual i passat.

L'acte constarà d'un parlament i entrega de la distinció a la "Comunitat de regants" per banda de l'alcalde, Sergi González, i la presidenta de l'associació Maria Lluïsa a Grau. Després hi haurà una actuació de José David i la Interpretació de l'Himne a Tavernes, oficial de la ciutat.