L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 31 de desembre del 2019

Notícies del Festivern (XI): La programació i concerts d'avui


El Festivern celebra aquesta nit el seu major concert, el de comiat del 2019 i benvinguda del 2020 i serà amb la presència de músics i grups de renom en el panorama musical valencià com Xavi Sarrià, exlíder de Obrint Pas, el grup de la Safor “Nativa” nascuts dels coneguts “L'Arrel”, que seran els encarregats de amenitzar la nit fins a moments abans de les tradicionals campanades i que donaran pas després al grup valencià que ha triomfat àmpliament en aquest 2019, “El Diluvi”, que serà per tant la primera actuació del 2020.

La programació és àmplia i per a tots els grups. A partir de les 17 hores la xaranga MDF acompanyarà els acampats fins a la carpa del Festivern, i a la seua arribada s'iniciaran, ja poc després de les 17 hores, els concerts anunciats que es prolongaren al llarg de la nit i matinada, amb formacions com “Sarrià i el Cor de la Fera”, “Pupil·les”, “Pirat's Sounds Sistema”, “La Fúmiga”, “Senyor Oca”, “Def amb Dues” o el DJ Pla B


Com ja hem indiquem, aquests dies ha crescut la presència de festiverners/eres en la zona d'acampada on es calcula que sobre les 10.000 persones poden estar allotjades en els 40.000 metres quadrats que ha disposat enguany l'Ajuntament de Tavernes, mentre que s'espera per a aquesta nit una afluència als concerts sobre els 13.000 espectadors. 




Mentre segueixen les activitats paral·leles de caràcter esportiu o cultural. A partir de les 13 hores s'ha anunciat el Concurs de Paelles del Festivern que compta amb el patrocini de Dacsa en la Plaça Major i voltants. En la carpa de la Plaça Major, al costat mateix, del concurs tendrà lloc el tradicional Vermut Musical a partir de les 13’30 hores.