L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 28 de desembre del 2019

Ahir vam celebrar la dècima edició de la Sant Silvestre vallera



La celebració anit a Tavernes de la “IV Cursa popular de Sant Silvestre" va representar tot un èxit d'organització del Club d'Atletisme Valldigna, on tant sobre els 300 participants i el public assistents van viure un ambient festiu, lúdic i de bon humor amb colles d'amics i participants individuals disfressats. La fotografia superior és el moment de l'eixida.


Moments abans de l'eixida
Un moment de l'eixida
El jove atleta Borja Ortega va ser el guanyador de la cursa de 3 quilòmetres pel circuit urbà, en un temps sobre els 10 minuts. La nit, amb bon oratge afavoria la presència de públic al llarg del recorregut de la cursa que va tindre el punt d'eixida i arribada al carrer Major, amb la qual cosa es va evitar els moments d'aglomeració a la plaça Major.

Borja Ortega el guanyador arriba a meta
 La carpa instal·lada al carrer Major va ser després el lloc on es va celebrar la cerimònia d'entrega de trofeus als guanyadors i guanyadores, per l'alcalde de la ciutat Sergi González i el president del Club d'Atletisme la Valldigna Raül Aparisi. L'organització va oferir xocolata als participants. 



Un any més, la cursa de Sant Silvestre ha estat solidària i els participants havien d'aportar 2 euros en concepte d'inscripció que ha significat una quantitat superior als 600 euros que es destinen a l'ONG "Menuts Herois".

Els guanyadors: 



Homes:

1. Borja Ortega
2. Rubén Cristobal
3. Salva Cantus 
 

Dones:
1. Neus Sansaloni
2. Gemma Cucarella
3. Angela Casanova

També va haver obsequis i detalls per a les millors disfresses. 


Informació pròpia