L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.894
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 48.978

dissabte, 21 de desembre del 2019

El Pare Nadal va visitar ahir els xiquets i xiquetes de l'Escola de JocsEl Pare Nadal, com és tradicional i des de fa anys, va fer una parada en el seu viatge pel Món, i va visitar ahir el Pavelló Municipal Carlos Pellicer on va passar una vesprada amb els xiquets i xiquetes que participen de l'Escola de Jocs Municipals. Els menuts i menudes, ni dir-ho, passaren una vesprada molt agradable i molt emotiva: no sempre tenen l'ocasió de passar un temps amb tant important personatge nadalenc.

Una imatge de la pista del pavelló amb la demostració dels menuts/des
L'acte estava organitzat pels monitors de l'Escola de Jocs de la regidoria d'Esport i el pavelló estava ben ple de familiars que acompanyaven els seus fills. Al voltant de 150 xiquets i xiquetes han participat en aquesta edició que, com és costum, té també una part esportiva en servir per fer una demostració de les activitats preesportives que realitzen.

Detall de l'exhibició preesportiva
Així, els xiquets i xiquetes, acompanyats dels respectius monitors, saltaren a la pista formant grups segons l'edat per fer una demostració als pares de tot allò que practiquen i duen a cap en l'Escola de Jocs: salts, curses, llançaments... tot una sèries d'exercicis amb la finalitat de potenciar la mobilitat i les destreses motrius dels menuts, i que també aprofita per aprendre alguns jocs de carrer populars valencians.

Els monitors esportius es fotografien amb el Pare Nadal
I així vam arribar als moments més expectants de la jornada i més esperat dels menuts: El Pare Nadal acomplia les expectatives i entrava al pavelló entre els aplaudiments dels xiquets, un joc de llums i música acordada al moment. El Pare Noel va posar per a fer-se la foto de família amb tots els xiquets i xiquetes, monitors i regidors presents, cas del responsable d'Esports Josep Llàcer i la regidora d'educació, Anna Bellver, present en l'acte.

El regidor d'Esports i la seua família saludaren el Pare Nadal
Els xiquets i xiquetes van poder saludar personalment al Pare Nadal, al qual li transmeteren que abans que se'n torne a les fredes terres del nord d'Europa, esperen faça realitat el seu somni el dia de Nadal, en forma del joguet amb el qual estan somniant de fa dies.

Informació pròpia