L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dissabte, 21 de desembre del 2019

Demà diumenge, tradicional Mercat de Nadal pel matí a la Plaça Major

 


L'Associació de Comerciants de Tavernes, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat, organitza per a demà diumenge, dia 22, el Mercat de Nadal en la plaça Major entre les 10 i les 2 de la vesprada. En total seran 14 parades de l'associació les que està previst muntar, que tindran com a col·laboradores les entitats locals Creu Roja, Grup Scout, Associació Animalista i el grup de l'Espai d'Art que dirigeix Xaro Bonilla. L'organització ha previst també jocs infantils i castells unflables per als menuts.
 

L'activitat, que és un recolzament i potenciació del comerç local de Tavernes, compta amb el recolzament de l'Ajuntament com a entitat pública, i s'ha aconseguit també el suport de la FVMP (Federació Valenciana Municipis i Proviíncies), la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d'Economia Sostenible.

L'Ajuntament de Tavernes ha avançat el muntatge de la carpa de la Plaça Major, prevista com tots els anys per a la Nit de Cap d'Any, però s'ha avançat el muntatge perquè l'Associació de Comerciant poguera disposar d'aquest servei, al mateix temps que facilitarà taules i cadires per al Mercat de Nadal.
 


La FVMP, per la seua banda, ha facilitat el paper d'embolicar amb eslògans de promoció del Nadal i de la compra en els comerços local.

Ara nomes cal desitjar una jornada amb bon oratge, i si pot ser dia assolellat, per poder gaudir del mercat i de la companyia familiar mentre prenem alguna cervesa o aperitiu, i els més menuts aprofiten per a jugar en els unflables que l'Associació de Comerciants té previst instal·lar.
 
 

La jornada, que com hem dit està batejada com a Mercat de Nadal, cal aprofitar-la per potenciar les compres en els establiments de la nostra ciutat perquè són model d'informació i atenció personalitzada i sempre el resultat es queda i repercuteix en la ciutat.
 
Informarció pròpia