L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 29 de desembre del 2019

Un partit de futbol entre amics que ha esdevingut una mostra de solidaritat





Un any més s'ha celebrat el tradicional partit de futbol de Nadal entre el amics del "Roto" contra els amics de "Fernan". La amistosa pugna va començar fa 11 anys i allò que va començar com un partit entre colles d'amics s'ha convertit ja en un clàssic de les festes nadalenques, on cal sobre tot destacar l'aspecte solidari que té el partit a més de ser una mostra de la germanor i esperit nadalenc, i un retrobament dels amics de les dues colles en aquestes dates.
 
 

No ens han informat del resultat del partit, però potser siga el que menys interesse, sinó saber que enguany en aquesta 11ena edició de l'encontre, i com es tradicional, hi ha un recapte de diners que s'han destinat a una causa solidaria, en aquest cas per a la Creu Roja. No sabem tampoc quina ha estat la quantitat recaptada perquè aquests amics donen directament a l'entitat beneficiada la vidriola sense obrir.

Una història que en si es senzilla, però que ens mostra un de tants camins per estretar llaços d'amistat i germanor entre veïns vallers i, a més, sumar-li el component solidari. Que continue durant anys.

Remés