L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

divendres, 20 de desembre del 2019

El Pare Noel visita avui divendres, per la vesprada, els xiquets i xiquetes de l'Escola de JocsEl Pare Nadal un any més serà matiner i abans de la jornada del dia Nadal ha volgut fer una parada en el seu camí i faena per visitar els xiquets i les xiquetes de l'Escola de Jocs de la Regidoria d'Esports aquesta vesparada a las 17'30 al Pavelló Municipal Carlos Pellicer.

Es calcula que sobre els 200 xiquets i xiquetes, acompanyats dels seus familiars directes, acudiran un any més a la tradicional cita amb aquest personatge, un acte que s'aprofitarà per fer una demostració als pares de tot allò que practiquen i duen a cap en l'Escola de Jocs: salts, curses, llançaments... exercicis que tenen com a objectiu potenciar la mobilitat i les destreses motrius dels menuts.


Després de la demostració infantil, els menuts es faran la foto amb el Pare Noel al qual podran parlar, saludar i, com no, demanar-li allò que desitgen com a regal de la Nit de Nadal.