L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 27 de desembre del 2019

La Banda Simfonica ofereix avui el "Concert de Nadal" que serà l'acomiadament del director Rafael Garrigós



La Banda Simfònica de la Societat Musical de Tavernes oferirà el pròxim dia 27 el tradicional "Concert de Nadal" a partir de les 20 hores hores en l'Auditori de la SIUM.

Un concert que té un circumstància especial en servir d'acomiadament al que ha estat director els darrers anys de la la Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes, Rafael Garrigós, que deixa la direcció en haver-se complit els 5 anys amb els quals s'havia compromés. 


 

El concert d'avui serà el comiat d'una gran persona i un excel·lent director que en aquests cinc anys, a més de la tasca docent efectuada sobre tot en els menuts, ha dirigit la banda en vora 40 concerts i ha aconseguit èxits en actuacions memorables en el propi auditori de la societat, el Palau de la Música de València o Palau Altea entre molta altres. I obtindre guardons com el 1r Premi en la Secció Especial del Certamen de la Diputació de València de l'any 2016.






La Banda Simfònica, dirigida per Rafa Garrigós, oferirà com a programa:


I PART

* DANSE DIABOLIQUE
Joseph Hellmesberger

* JAZZ SUITE No. 2 

D. Shostakovich (20’)
(J. de Meij)

I.-March
II.-Lyric Waltz
III.-Dance 1
IV.-Dance 2
V.-Waltz 2
VI.-Finale

II PART


* TRITSCH TRATS POLKA
Johann Strauss/A. Reed

* CHRISTMAS FESTIVAL
Leroy Anderson/R. W. Smith

* CABALGATA DE NAVIDAD
Rafael M. Garrigós García

* MARCHA RADETZKY 

Johann Strauss

* SIUM (de Tavernes de la Valldigna)
Rafael M. Garrigós García