L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 26 de desembre del 2019

Els nous jocs infantils del Passeig Colom estan acabats i són operatius


 La instal·lació de nous jocs infantils en quatres zones de la part central del Passeig Colom, la de pas de vianants, ha acabat i els jocs són usats per als xiquets i xiquetes des de fa uns dies. 



Elsa jocs instal·lats són molt variats i de moltes grandàries i formes de poder-ne gaudir, d'ací que calga indicar que és evident que estan pensats per a diverses edats, per tant la conveniència que els pares estiguen atents i no deixen jugar als fills en aparells que és evident no són per la seua edat. 




Tal com ja vam informar en el seu moment, l'Ajuntament va adjudicar a l'empresa "Imeison SL" l'execució del projecte "Subministrament i instal·lació de jocs infantils en el Passeig Colon", per un import total, impostos inclosos, de 51.611 euros.

A banda dels jocs, l'empresa ha procedit igualment al canvi de l'entapissat de suro que delimita la zona de jocs i que s'aprofiten com amortidors de colps als menuts en cas de caigudes.
  

El govern de Compromís de l'Ajuntament porta invertits més de mig milió d'euros en millora i dotació de noves zones de jocs infantils en el casc urbà i la platja. Les pròximes actuacions previstes són la instal·lació d'una nova zona de jocs infantils en els solars Sarebs ubicats entre els carrers Sant Josep, Sant Pere i Papa Joan XXIII. 



Informació general

L'Ajuntament ha instal·lat també cartells indicadors del tipus de jocs aconsellable per edata així com informació dels telèfons que en un moment determinat poden caldre als usuaris. 

Al mateix temps es recorda la responsabilitat que tenen pares i adults en l'ús correcte dels seus fills de les instal·lacions.

Informació pròpia i de la PCSP