L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 14 de desembre del 2019

Noticies del Festivern 2019 (I)



A menys de dues setmanes de l'inici del Festivern, us recordem la programació d'enguany i en aquest cas ho fem per dies, amb les actuacions previstes des del dia 28, inici dels concerts, fins el dimarts 31 de desembre amb la jornada gran i que servirà de tancament i d'acomiadament del 2019.

I ja sabem qui serà enguany l'encarregada d'acomiadar el 2019 i donar complida benvinguda al 2020, una persona que tenim totes les vesprades a la televisió i que podem trobar els caps de setmana punxant a pubs i festivals. Serà Nerea Sanfe amb la companyia de la qual podreu menjar el raïm, les olives o cadascú el que desitge des de la carpa gran del Festivern.