L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 11 de març del 2015

Jordi Joan representa a Compromís en un debat universitari sobre la reforma Wert


 
Jordi Joan, alcalde de Tavernes i candidat de Compromís, ha participat en la taula rodona que ha acabat fa uns moments a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació representant a Compromís, junt amb representats del PSOE, EUPV, Podemos i UPyD. Jordi Joan ha estat l'únic  participant que ha usat íntegrament el valencià en les seues intervencions.

La plataforma Marea Universitària ha organitzat aquesta taula redona convocant a tots els grups polítics amb l’objectiu de tractar i debatre els canvis educatius de la reforma Wert. La moderadora ha estat la Sindica de Greuges, Elena Grau Almero, i han intervingut Jordi Joan, professor de Matemàtiques de la U.V, per Compromís; Adoración Guamán (professora titular de Dret del treball a la UV i candidata al senat, per EUPV; Miquel Soler , secretari d’Educació del PSOE; Jaime Paulino, secretari general de Podemos i investigador de la UV i Raimundo García Olcina, professor de la UPV i Responsable d’Acció Política i Programa de UPyD. El PP i Ciutadans han rebutjat la proposta de participació.

L'acte ha servit per parlar sobre el punt de vista i les mesures programàtiques de les formacions assistents en l’Educació Superior i la seua valoració de les causes i conseqüències de les reformes projectades pel Ministeri de Wert. 
-
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

"Jordi Joan ha estat l'únic participant que ha usat íntegrament el valencià en les seues intervencions." I? On està el mèrit?

Anònim ha dit...

Per això va fer el plenari pel mati?, demostra una vegada mes que el poble no l'interessa, ja que si l'aigüera fet de vesprada s'haguera celebrat

La Cotorra de la Vall ha dit...

Del que es va dir en el plenari no es dedueix ni de lluny el que vosté diu. Es nota que no va estar i mira qui hem detallat tots els fets, fins a que ja era una repetició del mateix!

Allo que va al·legar el PSOE en l'escrit igual donava que se celebrara a les 9, a les 8 de la nit que hui a migdia o demà. Els fets no canviaven i no anaven a anar.

Tampoc anaven a canviar els motius del PP per no voler votar res. Si després d'hora i mitja de debat previ, no van canviar res del que pensaven fer....

Reconeixem-ho: el PP estava present. Hi havia quorum de sobre.
El PP estava d'acord en 5 punts i els altres tres Compromís acceptava deixar-los per a un pròxim plenari com demanaven.

¿Per que no van voler votar res i van dir que se n'anaven? Això son ells qui ho hauran d'explicar al poble.

Anònim ha dit...

El que està clar és el motiu pel qual es va convocar pel matí,quant sempre es tracta fer fora d'horari laboral,imagine per facilitar a tots els regidors l'assistencia. Esta vegada això donava igual,primer els interesos personals o de partit del sr. alcalde.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Efectivament va ser per facilitar a tots l'assistència. Faltaria més.

Els extraordinaris (mocio censura, etc) sempre s'han convocat a les 12 o les 13 hores.

A eixa hora ahir impossible perquè hi havia regidors del govern que tenien reunions marcades a llocs oficials de Valencia.

A la vesprada-nit tampoc, actes del dia de la Valldigna i hi havia regidors que havien d'estar.

Per tant a primera hora. I deixe el tema que no es questió d'una hora o altra. És qüestió de voluntat política de fer be les coses que l'oposició no en té.
Amb tant fàcil com era aprovar pintar senyals, millorar jardins, canviar papereres... en els tres plenaris anteriors han tingut l'oportunitat.

Ara això seria fer bé les coses. però no interessa això, sinó impedir les accions de govern.