L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 17 de març del 2015

L'Ajuntament millora la gestió de l'aparcament municipal. A més, des d'avui i fins el 20 preu reduït de 3 euros al dia per falles.



La regidora de Contractació de l'Ajuntament de Tavernes, Llum Sansaloni, de Compromís ha anunciat la millora del servei d'aparcament municipal amb una inversió de 46.101 euros. Gràcies a aquesta inversió s'han pogut canviar els sistemes de gestió de cobraments, control d’accés de vehicles, vigilància i servei de control remot.

Llum Sansaloni ha confirmat també que el nou sistema de gestió de l'aparcament del Passeig Valencià ja s'ha posat en funcionament. L'adjudicatària del concurs de millora és Burguet Sistemas SL, una de les millors especialistes valencianes en sistemes de control, que també ha estat la instal·ladora i subministradora dels nou sistema de gestió que permet i facilita les entrades i eixides a l'aparcament i que està en funcionament des de fa uns dies. 

"L'Ajuntament ha canviat els sistemes de gestió de cobraments, els de control d’accés de vehicles, vigilància i servei de control remot, amb la qual cosa s'ha millorat l'ús de l'aparcament tant pels propietaris com dels ciutadans en general" ha remarcat la regidora. També ha confirmat que "l'equip instal·lat permetrà en uns pocs dies que els usuaris puguen pagar amb targeta de crèdit". 



Campanya especial per a falles.


La regidora de Compromís ha assenyalat que per tal de potenciar l'ús de l'aparcament així com per facilitar els ciutadans el poder deixar els cotxes durant les festes falleres, l'Ajuntament de Tavernes ha engegat la campanya "Estes falles gasta el parquing".

Aquesta campanya té de validesa entre els dies 17 al 20 de març, durant els quals els veïns podran aconseguir un abonament especial a preu reduït de 3 euros al dia. Aquest abonament es pot obtindre en les oficines de l'aparcament de 8 a 14 hores.