L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 20 de març del 2015

La crema a vol d'ocell


Hem rebut aquestes dues fotografies  fetes des de la Muntanya de les Creus. Alguns dels membres del Centre Excursionista solen pujar el dia de Sant Josep per visionar la crema des del cim i fer algunes fotografies. 

Aquestes ens les ha enviades Salva Alario del Olmo. Per la localització, ens atrevim a dir que la primera és el castell de focs de la Dula i la segona correspondria a la falla Portal.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que la segona és de la Falla Passeig

La Cotorra de la Vall ha dit...

No es fàcil siga Passeig.
La paret blanca de darrere el castell és la paret de darrere de la finca que abans era la Rosaleda i està a esquenes d'on planten la falla Portal. Fixat es una paret llisa, sense finestres per ser de darrere, no dona al carrer.
La Passeig quedaria més a la dreta del campanar

Anònim ha dit...

Dula i Portal, en eixe ordre