L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 17 de març del 2015

La falla La Via la gran triomfadora de les Falles 2015 de Tavernes

La Fallera Major i autoritats locals han presidit l'acte
La Falla la Via ha estat la gran guanyadora de les Falles 2015 de Tavernes en haver aconseguit el doblet: 1r premi de les falles gran i infantil. A més, la falla que presideixen Luis Montoya Juan, la gran, i Mario Pons Peris ha aconseguit també el doblet en els premis "Enginy i gràcia";  el "Equilibri i risc" i  el de "la critica local" en les falles grans. No cal que us expliquem la cara de satisfacció i alegria de les falleres majors, Margarita Gascón Palomares i Maria Ferrando Alberola, tant en el moment de pujar a arreplegar les distincions com en la desfilada posterior.

La nostra enhorabona

La Plaça Major, plena de gom a gom
A destacar també eixe segon premi en les falles grans obtingut per la falla Portal de Valldigna i que suposa trencar molts anys d'estar lluny dels premis d'honor. L'alegria i content la seua fallera major, Neus Ortiz, no l'ha pogut dissimular i fins i tot, li hem vist alguna llàgrima de felicitat. 

També hem de dir que alguna de les decisions del jurat  han estat una sorpresa, com eixe cinqué lloc de la Dula, una falla que des de fa anys lluita per aconseguir el triomf. 

De tota manera, i amb independència dels guardons, cal felicitar les sis falles de Tavernes perquè any rere any treballen i s'esforcen per superar-se, i sobre tot mantindre el nivell de germanor que s'ha vist avui en la Plaça Major entre les comissions.
 
El lliurament de les distincions i banderins ha estat presidida per la fallera major Sara Tur i Penades, acompanyada de l'alcalde, Jordi Joan, com a president nat de la FdeF Tavernes, Ximo Felis com a president, el regidor de festes, Josep Llácer i la Cort d'Honor de la Fallera Major.


RESUM DEL PREMIS:

1r Premi: Falla la Via
  
FALLES GRANS
1:  La Via
2: Portal de Valldigna
3: Passeig
4: Prado
5: La Dula
6: Cambro

1r Premi Infantil: Falla la Via
 FALLES INFANTILS
1. La Via
2: Passeig
3: Cambro
4: Portal de Valldigna
5: La Dula
6: Prado

Enginy i Gracia Falla Gran: La Via
Enginy i Gracia Falla Infantil: La Via
Crítica Local: La Via 
Ninot indultat Falla Gran: Prado
Ninot indultat Falla Infantil: Prado

ÚS DEL VALENCIÀ
1: Dula  1000 euros
2: Cambro 750 euros
3: Portal de Valldigna 500 euros
4. Passeig 300 euros
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona a les falles de Tavernes i especialment a la falla la Via.
Visquen les falles de Tavernes!!