L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

diumenge, 22 de març del 2015

La mascletà d’avui ha tancat els actes fallers del 2015La mascletà s’ha hagut de celebrar de pressa i corregudes i amb horari avançat sobre el previst: estava anunciada per a les 2 de la vesprada i, al final, s’ha disparat a les 13’30 per l’amenaça de pluja. 


Només acabar l’ofrena a la Mare de Déu, tots els fallers i falleres, fallera major de Tavernes i cort d’honor i els representants de l'Ajuntament s’han dirigit a l’Avinguda de Malta on estava plantada la mascletada. Molta gent hi ha acudit, talment com en l’ofrena si considerem el mal oratge. 

I ha estat acabar i haver de desfilar cap a cada i de pressa: ha vingut justet i s’ha posat a ploure. Així acabaven els actes de les falles 2015, enguany bastant accidentades pel mal oratge però que finalment, han pogut vore celebrar tots els actes programats.