L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.148
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:78.555

dissabte, 28 de març del 2015

Actes de la falla La Marina per aquest cap de setmana.

 
El monument que planta la falla de la Marina ja és a punt. La falla s'ha ubicat enmig de l'Avinguda de la Marina i al seu voltant tindran lloc els actes programats aquest cap de setmana amb motiu de la celebració de la festa fallera a la platja, que com ja és costum sol celebrar-se aprofitant els festejos de Pasqua. 


Els actes programats són:


Avui dia 28, a partir de les 5 de la vesprada, se celebraran jocs infantils en l'Avinguda de la Marina, prop de la falla, i a la nit revetlla al Cinema Olimpo amb l'Orquestra Seven Crashers. 

Diumenge, dia 29. Pel matí continuaran els jocs infantils a l'avinguda. A partir de les 19 hores s'anuncia una cercavila faller, al final de la qual sobre les 20 hores es dispararà un castell de focs d'artifici. A les 20'30 hores " cremà" de la falla La Marina.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Marina!