L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 28 de març del 2015

III Fira de la Valldigna avui dissabte i demà diumenge


Avui se celebra a Simat la "III Fira de la Valldigna" amb un atapeït programa d'actuacions musicals, presentacions de vídeos o degustacions gastronòmiques a més d'atraccions. La fira s'inaugura aquest mateix matí, del dissabte, en el carrer Convent de Simat que ve a donar a les mateixes portes del Monestir de Santa Maria de Valldigna.

L'objectiu de la fira és promoure la gastronomia i productes de la Valldigna, a més d'oferir activitats i actuacions musicals de grups i formacions valldignenses.

La programació prevista per a avui dissabte s'inicia amb la inauguració de la mostra a les 11 hores, acte que comptarà amb l'actuació del Grup de Balls Populars i la Colla de Dolçainers i Tabaleters de la Valldigna. Seguira l'obertura de casetes que oferirà als visitants productes de la terra i seguirà amb un vídeo promocional sobre la Valldigna i l'actuació de la xaranga «Bon Pardal» a les dotze del migdia.

A la vesprada, i a les portes del cenobi cistercenc, a les 6 Dani Miquel oferirà als xiquets una sessió de contacontes, per a continuar en Tavernes, amb el concert de l'Orquestra Simfònica la Valldigna.

Per a demà diumenge, a partir de les 11 hores, hi haurà una cercavila dels tabalets i dolçaines i a partir de les 12, en l'església del monestir, un concert de la Simfònica de la Valldigna.

A les 12'30 hores s'ha anunciat una representació teatral de la visita al monestir del rei Felipe II i com a fi de fira i de festa, a les cinc de la vesprada en la Font Gran actuarà l'orquestra Eufòria.