L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

dissabte, 28 de març del 2015

Avui dissabte, l'Orquestra la Valldigna ofereix un concert a Tavernes. Demà a Simat.Avui dissabte, dia 28, en l'auditori del carrer de l'Escorxador de Tavernes actuarà l'Orquestra La Valldigna a partir de les 19 hores amb un programa especial dedicat a la música de pel·lícules de cinema.

En la primera part podrem escoltar: 

1. Fanfarria del Capità Alatriste (R. Baños)
2. The Snowman (A. Edo)
3. Frágiles (A. Díez)
4. Superman ( J. Williams)

Com a segona part: 

5. Adagietto (5ª Mahler) (Tema central de "Mort a Venècia" de Visconti)
6. Dances Simfòniques de "West Side Story" (L. Bernstein)

L'Orquestra la Valldigna repetirà el mateix programa el diumenge, dia 19, a las 12 de migdia en el monestir de Santa Maria de Valldigna dins dels actes programats aquest pròxim cap de setmana de la III Fira de la Valldigna.
 

- Informació d'elaboració pròpia.