L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 16 de març del 2015

Falles, falles, falles... (II)

  
Al llarg del dia d'avui s'espera i confia estiguen enllestides les sis falles de Tavernes per tal de rebre la visita del jurat demà dimarts, quan està previst es donen a conéixer en la Plaça Major els guanyadors del 2015.

Els ninots de les sis falles són ja al carrer. Els monuments més avançats són la Via, la Dula i Prado, de les quals ja es pot observar com són. Més endarrerides la resta, però no hi ha cap dubte que al cap del dia d'avui tots els monuments prendran la forma definitiva, i és d'esperar que, al llarg de la vesprada-nit s'inicie també la tasca de fixar els versos de critica i d'explicació de cada monument.


Esperem i desitgem que la festa acabe tota bé, perquè els pronòstics no són gens bons i tal com podeu comprovar dalt de tot de la pàgina principal del blog, les previsions de l'oratge pot complicar els dos dies grans, dimecres i dijous. Esperem que fallen.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visquen les falles de Tavernes!