L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 13 de març del 2015

ACTUALITZAT: Lliurament dels premis als llibres de les falles valleres en Sant Miquel dels Reis


El dijous, dia 12, va tindre lloc pel matí l'acte de lliurament de premis del concurs que convoca la Generalitat per a la promoció del valencià en els llibrets de falles. L'acte s'ha celebrat al monestir de Sant Miquel dels Reis, on hi ha la Biblioteca Valenciana, i on suposem que els vallers s'hauran sentit com a sa casa. 

Ho diguem perquè el monestir de Sant Miquel dels Reis forma part de la nostra història en haver estat fundat per l'abat de Valldigna Arnau d'Aranyó amb el nom de Sant Bernat de Rascanya. Va ser durant molts anys filial i governat des de Valldigna i va canviar el nom quan es va substituir l'ordre religiosa cistercenca que albergava per un altra, la dels Jerònims, com a conseqüència del testament de la regent de València, Germana de Foix.


A l'acte ha assistit una representació de les sis falles valleres donat que totes han aconseguit una distinció de la Generalitat i amb elles la fallera major de Tavernes, Sara Tur i l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan.

Els premis obtinguts per les falles de Tavernes són: 

12 Portal de Valldigna




13 La Dula 



16  Passeig

 
28 la Via 


 41 Cambro

 
 48 la Prado.
  

Fotografies: Kefoto de Tavernes
 -

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visquen les Falles de Tavernes!!