L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 22 de març del 2015

Cinema Jove anit en les activitats d'Oci Nocturn



Una quarantena de joves van participar ahir en les activitats programades per la regidoria de Joventut dins del programa "Oci nocturn" que es du a cap els dissabtes a la Casa de la Cultura. Les activitats del programa es desenvoluparan fins el mes de juny dirigides a joves de 12 a 17 anys. 

Ahir va ser el torn dedicat al taller de "Cinema Jove" i on es va projectar “El corredor del laberint”, una pel·lícula del 2013, d’acció i aventures, amb temàtica de ciència ficció que tracta un tema de supervivència en un futur postapocalíptic.

Prèviament a la projecció, els assistents participaren en una activitat que, a partir d’un joc, servia perquè els joves es conegueren: formar com una espècie de teranyina on cadascun passava el cap del fil a un altre, mai al del costat, al temps que deien el seu nom, l’edat i el curs que estudien. 
 
Una imatge de la pel·lícula d'anit
La pròxima activitat, anunciada per al dia 28, tindrà un caràcter més festiu amb l’anunciada “Festa de la Primavera”.

La proposta "Oci nocturn" té com a objectiu posar a l'abast de la joventut un ventall d'activitats i alternatives per als moments d'oci de les nits de dissabte, de manera que impliquen la utilització saludable i positiva del temps d’oci, i recuperar el poble com espai d’encontre dels joves durant el cap de setmana.


Les activitats d’oci nocturn estan desenvolupades per dos monitors i les activitats de tallers de circ corren a càrrec de persones expertes i amb experiència en programes d’oci i acostumades a treballar amb joves d’aquestes edats. 
-