L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 26 de març del 2015

L'ESTAT DE LA QÜESTIO: Segueixen fent el rídicul


Avui s'han posat en funcionament les noves dependències municipals de la Policia Local. Açò per a qualsevol partit polític de la ciutat, per damunt de les ideologies, hauria de ser un motiu de satisfacció: per primera vegada en la història de Tavernes, el cos que ha de vetlar per la seguretat de tots els ciutadans, la Policia Local, disposa d'unes dependències pròpies, per al seu ús, amb una dotació i serveis moderns, els que cal a una policia del segle XXI.

El fet de disposar d'unes dependències pròpies trenca una situació viscuda durant molt de temps pels agents. Per citar-ne uns quants: la PL distribuïda en tres plantes a l'edifici de l'Ajuntament, en males condicions per als "treballs sensibles" com violència de gènere o detencions i ocupant espais que no estaven condicionats ni eren els millor per albergar armes i municions, per exemple.

Avui s'han posat en funcionament les noves dependències municipals, en concret la part administrativa (la part d'oficines i d'atenció al ciutadà) i s'ha dit que a partir d'ara s'anirà fent el trasllat de la part operativa.
 

Un partit que vol el bé de Tavernes estaria felicitant i aplaudint la millora. Però hi ha partit a Tavernes que és especial. És especial en tot: des de a presentar mocions de censura il·legals, a convocar plenaris il·legals, a acudir a plenaris que no han estat convocats o a alçar-se tots d'un plenari per evitar que hi haguera quorum i no se celebrarà la sessió. Sempre fent el ridícul. I com no, havia de fer el mateix en parlar de les noves dependències municipals.

Perquè ¿quina altra cosa  és, només que fer el ridícul, publicar una nota de premsa per criticar que el govern de Jordi Joan ha obert les noves dependències de la Policia Local?. Critiquen, i tot seguit diuen en la nota que "no negarem la importància d’invertir en seguretat, però pensem que esta inversió no era prioritària". Aclariu-vos.

I continuen dient que les seus prioritats era actuar abans en el taller d’Adisva, en la segona fase del col·lector de la platja, en el manteniment de les vies públiques, en el mur al Vergeret, en ajudar en la negociació per a obrir la piscina... Per a baquejar-se de riure!!!

Anem a pams.  Quan a ADISVA simplement volem recordar-li a eixe partit: 


- No vau voler incloure una modificació de crèdits en el plenari de juny del 2014 que li proposava Compromís i destinar 100.000 euros a ADISVA.
- No vau voler aprovar en desembre del 2014 el pressupost d'enguany presentat per Compromís que contempla 100.000 euros per ADISVA.
- No vau destinar en la passada legislatura, quan ereu govern, els 100.000 que faltaven per acabar el taller d'ADISVA
- No vau incloure els 100.000 euros per al taller d'ADISVA dins dels préstecs de 5'9 milions que vau fer en desembre del 2010.

I ens diuen que la seua prioritat era el taller... Sí, per usasr-lo com a instrument polític contra el govern, com heu fet en els plenaris de juny i de desembre del 2014 i les modificacions de crèdits de plenaris posteriors.

I ens parlen també del col·lector de la platja Si tingueren una mínima de decència política...


- No en parlarien, perquè no feren res quan governaven per aconseguir els permisos.
- No en parlarien, perquè està previst des del 2006, en el pla director de l'aigua potable, i no feren mai res per executar-lo.
- No en parlarien, quan van decidir primer fer la bonicària, la part de dalt de l'Avinguda, i s'oblidaren de que allò important i calia era evitar les inundacions (Ho portaven oblidant des del 2006).
- No en parlarien, després de destinar 700.000 euros per a una obra de 3 milions, cosa que demostra que no tenien cap interés i ni s'havien preocupat de valorar-lo.

I parlen del mur del Vergeret. El partit que només pujar al govern de la Nació va impedir l'adjudicació; el partit que quatre anys seguit ha votat en contra de les esmenes de Compromis per incloure els 34 milions que val la canalització del riu; el partit on cap representant de Tavernes ha mogut un dit davant els seus per agilitar les obres.... 


Que eixe partit, que ha impedit el projecte, en diga ara que vol un mur de defensa que no soluciona res és una burla i un insult a la intel·ligència dels vallers.

I si no vols caldo... dues tasses!  I tenen el valor de parlar de la piscina. La piscina que ells van concedir a una UTE d'empreses insolvents, valorades amb un 0 (zero) per Intervenció i que, com calia esperar, acabava amb una estrepitosa fallida econòmica i en mans de la justícia. Com que no havien tingut prou amb l'aparcament del Passeig,  ho van arredonir amb la piscina. 


És el partit que va arruïnar l'economia de l'Ajuntament, que va deixar 16 milions de deutes en el banc, que va deixar sobre els 3 milions d'euros d'impagats a proveïdors, que va acabar el seu mandat amb un dèficit de tresoreria de 4'5 milions deutor, que va aprovar una pujada de l'IBI entre el 2007 i el 2016 de vora el 100%... 

És el partit que s'ha passat quatre anys posant entrebancs al govern, que no ha fet altra cosa que criticar, mentre que el govern actual, poc a poc, ha millorat i millora la gestió municipal en tots els aspectes sota les premissa de transparència, honradesa, proximitat amb la gent... entre altres.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Dependecies alquilades. No propies

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pròpies no en sentit de propietat, de ser l'amo, sino en el sentit d'un ús propi de la Policia Local, no de la secció d'arquitectura per exemple.

Propi/Pròpia: té moltes accepcion. En aquest, entraria dins de la definició que el diccionari dona com a : Convenient,adequat.

Anònim ha dit...

La noteta dels peperos del reté, no té desperdici. Vergonyós que diguen que es prestava un servei com cal de la policia a l ajuntament. Qualsevol que ho ha patit sabrà que de vegades semblava un mercat. Moltes vegades atenien al corredor per estar dins ocupat per altra persona.
A vore que pensen els policies dels arguments del pp, perquè sempre parla per a llevar li a la policia, no fa igual amb la guàrdia civil, i en els plenaris vota en contra de la policia.
Resulta que tots volem bona atenció i que la policia vinga immediatament quan la necessitem. Però els peperos diuen que els mitjans de la policia no són prioritaris.
ho trobe vergonyós i molt estrany en un partit de dretes.

Anònim ha dit...

El PP ania que ser desvergonyts, destrellatats,mentiders, falsos. en definitiva males persones, per fer el comunicat que en fet. Lúnic que sabeu fer es prostituir la politica.

Anònim ha dit...

Eixa si que és bona. No és prioritària la seguretat i manolet tenia set o uit escoltes?
Voldrà dir que passa del poble, perquè ben segur que anava.
va que vinguen eleccions que ja tinc ganes de votar