L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 28 de març del 2015

Salvament Marítim ha intervingut per rescatar un home de la mar en la platja de Tavernes, fora de la zona urbana.


Un helicòpter de Salvament Marítim ha hagut d'acudir aquesta vesprada sobre les 6 a la zona de platja llindant amb l'Entrada de Magraner (Marenys) per tal de rescatar un home de l'aigua. La localització exacta on han tingut lloc els fets és front a l'aparcament del quiosquet d'estiu "Mojito", una zona fora d'urbanització.

Segons un testimoni presencial que va ser qui va avisar a les forces de seguretat, un home, del qual no s'ha sabut la identitat, es va traure les sabates i tot vestit com estava va entrar en l'aigua. 

Al cap d'un temps, eixe mateix testimoni ha dit que va vore el cos immòbil, flotant, a bastant distància de la platja, i va ser aleshores, sobre les 17:30 hores, quan va avisar a les forces de seguretat, Policia Local i Guàrdia Civil, que van donar l'avís a Salvament Marítim i es van personar també en la zona.


El rescat de l'aigua ha estat efectuat per l'helicòpter de Salvament Marítim, que segons s'ha indicat després, hauria traslladat aquesta persona a la Fe, però les últimes noticies que arreplega ja l'agència EP, indiquen que aquesta persona hauria mort.

Una vegada rescatada la persona, la policia local de Tavernes ha abandonat el lloc dels fets per continuar amb les tasques d'atendre la carretera i entrades a la ciutat i en el lloc s'ha quedat una patrulla de la Guàrdia Civil.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Anys arrere ahí estava la Creu Roja, que de segur havera actuat amb més rapidesa que l'elicòmpter i cap la possibilitat de que haveren pogut previndre i evitar aquest succés.
¿No hi ha servei de vigilancia si no passen coses com aquesta?
¿L'empresa actual es més econòmica i aquest es el preu?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anys arrere en eixa zona no hi havia ningú de vigilància. Està fora de la zona de vigilància des de sempre. I més encara fora del temps en que es presta el servei.

La zona de final de la urbanització fins a la platja de Xeraco mai, mai no ha tingut vigilància. No es zona urbana de platja.

Per tant no inventes, i no busques culpes en el servei perquè:
1: està fora de zona urbana
2. esta fora del temps marcat de vigilància.