L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:19.074

divendres, 27 de març del 2015

El Centre Excursionista organitza demà la "Valldigna Extrem"El Centre Excursionista organitza un any més "la Valldigna Extrem" a la nostra comarca, amb la qual cosa és ja el cinqué consecutiu. Les inscripcions tintran lloc a partir de les 6'30 hores i l'eixida serà a les 7 des de la Plaça Major, lloc que serà també el d'arribada.

El circuit serà de 42 quilòmetres amb una alçada de 731 metres, amb tres punts d'avituallament per a sòlida i tres punts per a líquids.