L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 30 de març del 2015

Tavernes enjardina l'Avinguda de la Marina sense cap cost per al municipi


L'Ajuntament de Tavernes millora l'enjardinament del bord oest de l'Avinguda de la Marina de la platja mitjançant la reposició de terra i plantació de massa vegetal. Les obres tenen un cost 38.000 euros i  l'eixiran debades a l'Ajuntament perquè es paguen de la subvenció que ha aconseguit el govern de Jordi Joan al Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques.


El projecte actualment en fase d'execució té com a denominació "Restitució de terra i elements vegetals de l'Avinguda de la Marina en la platja de Tavernes" i ha estat adjudicat a Tecniverd, una empresa local especialista en enjardinament i creació i manteniment d'espais verds, a més de zones de jocs i espais esportius.



Els treballs, executats en el terraplè que forma el bord oest de l'Avinguda de la Marina, consisteixen en la reposició de terra en els llocs on ha estat arrossegada per les pluges i la plantació d'espècies vegetals, principalment palmeres, plantes arbustives autòctones aromàtiques i altres de flor. El conjunt vegetal natural es completa amb la col·locació de gespa artificial en moltes de les zones del terraplè.


 Els treballs de reposició de massa vegetal du aparellat la reposició del sistema de reg de degoteig. El termini total d'execució del projecte s'ha fixat en dos mesos i amb una garantia d'un any, segons les clàusules del contracte.
-

5 comentaris:

Quants en governa la farina ha dit...

Que està previst portar aquest estiu algun campionat de pàdel a la platja? Un capítol més de 'La Tavernes lletja'; un més que hem d'afegir a la Replaceta del Tio Julio (envaïda pels jocs infantils), a la font que hi ha davant de Brodats Val, al Parc del Mojón, al Passeig de l'Aparcament Valencià, a l'escultura 'La lectora' (complement perfecte d'una Casa de la Cultura espantosa), al carro, l'haca i el gosset i la barqueta de les nostres benvolgudes rotondes. Vinga, digueu la vostra i completem el llibre.

Anònim ha dit...

Molt bona faena. La Avenida ha millorat molt.

Anònim ha dit...

Ja han acabat de posar la gespa artificial? Hi ha un tros que pareix falte rematarlo.

Anònim ha dit...

Pues menos mal que sale gratis!
Una vez más en esta playa sólo se hace algo a tres días de que venga la gente de fuera, en lugar de mantener todos los servicios durante el año y animar a que mantengamos nuestra residencia en la playa

Anònim ha dit...

Jo crec que la residencia en la platja no és manté per plantar quatre plantetes.
Els servicis de policia, neteja i fem el tens tot l'any.

Els altres (panaderies, comerços...) no té res a vore l'Ajuntament sino del comerciants, com tampoc té res a vora amb tindre un servici medic,que seria cosa de la Generalitt.

Criticar per criticar.