L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.894
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 48.978

dimecres, 25 de març del 2015

L'Ajuntament millora l'enjardinat de l'Avinguda de la platjaL'Ajuntament de Tavernes està procedint a millorar amb la plantació de noves espècies vegetals la zona enjardinada de l'Avinguda de la Marina, a la platja.

El treball d'enjardinament està duent a cap Tecniverd, empresa local especialista en instal·lacions i manteniment de jardineria, zones verdes, i de gespa artificial.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Més que millorar opine que per fí s'ajardina l'Avinguda. Parexia un Sequer i ara millora molt.

Batiste ceba ha dit...

Millorarà molt la imatge de la platja. Passarà de ser un cagodromo a un jardí, sempre que el cuiden i realitzen les tasques de manteniment adequades.